logo

Δ.Τ. – Κακόβουλη και προβοκατόρικη στάση των εντύπων σας απέναντι στον Συνδυασμό μας [09/09/2024]

ΠΡΟΣ: Εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ»
 
ΘΕΜΑ: Κακόβουλη και προβοκατόρικη στάση των εντύπων σας απέναντι στον Συνδυασμό μας
 
Στο πρόσφατο σχόλιό σας για ακόμη μία φορά προβοκάρετε τη Δημοτική Ομάδα μας ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ με χτυπήματα κάτω από τη μέση.
Πιστεύετε ότι πίσω από ένα computer έχετε την ασφάλεια να γράφετε ό,τι ανακριβές, παρασιτικό και άθλιο σας επιβάλλει η ανειλημμένη υποχρέωσή σας στήριξης και εκδουλεύσεων προς το Δήμαρχο Κιλκίς και την παρέα του, αλλά με τρόπο ανήθικο προσπαθώντας να απαξιώσετε, να συκοφαντήσετε και να καθυβρίσετε την Αντιπολίτευση στο Δήμο αντί να προβάλετε το έργο του Δημάρχου -τι έργο να προβάλετε, το ανύπαρκτο?-.
Είναι πρωτοφανές ένα, έστω και κατ’ ευφημισμόν, Μ.Μ.Ε. αντί να ελέγχει τη Διοίκηση του Δήμου, να ελέγχει με άδικο και βρώμικο τρόπο, συνεχώς τη Μείζονα Αντιπολίτευση.
Μπράβο για την πανελλήνια πρωτοτυπία! Δεν το κάνατε μία φορά. Το κάνετε συνεχώς και μεθοδευμένα σαν ένα διαρκές ηθικό έγκλημα από όταν αποφασίσαμε να κατεβούμε στις δημοτικές εκλογές ως ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ. Τόση αθλιότητα από συντοπίτες δεν έχουμε ξανασυναντήσει.
Βέβαια ως προερχόμενοι από την Αριστερά στα χρόνια της εικονικής υπεροχής της -τώρα που η Αριστερά παραπαίει μάλλον μεταλλαχθήκατε- γνωρίζετε πολύ καλύτερα από τον καθένα και για την τέχνη της προβοκάτσιας και για τα αντάρτικα πόλεων. Δεν σας ενοχλεί όμως καθόλου που η παρέα του ‘’καθαρόαιμου’’ Νεοδημοκράτη Δημάρχου Κιλκίς Κυριακίδη έχει τοποθετημένους σε θέσεις-κλειδιά τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. – στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και δύο Αντιδημάρχους, Διοικητικών/Οικονομικών και Καθαριότητας – στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και κάποιους ακόμη άχρωμους και άοσμους.
Είναι τόσα πολλά αυτά που διαπράξατε σκόπιμα και υποβολιμαία σε βάρος μας που θα τα αναφέρουμε αναλυτικά άλλη φορά. Αν έχετε όμως τα κότσια σας προκαλούμε:
1. Να δώσετε στη δημοσιότητα όλες τις αναθέσεις που πήρατε από το 2019 μέχρι σήμερα από την παρούσα Δημοτική Αρχή και πόσα πήραν οι άλλοι σχετικοί επαγγελματίες (εταιρείες Τύπου, τυπογράφοι, κλπ).
2. Να βάλετε στην ίδια θέση με το κακόβουλο σχόλιό σας αυτό το κείμενο.